track motion در افتر افکت

بازدید: 2633 بازدید

track motion در افتر افکت  برای افکت های سینمایی و یرایش کردن در دل ویدئو بسیار کاربرد دارد. این مقاله  به شما می آموزد که چگونه یک تصویر ثابت یا ویدیو را به یک ویدیو متحرک از طریق ردیابی حرکت در افتر افکت اضافه کنید. به این عمل ترک موشن یا ترکینگ گفته می شود.

مرحله اول )

فایل های خود را در افتر افکت  اضافه کنید

افتر افکت را باز کنید و سپس موارد زیر را انجام دهید:

با کلیک روی File، انتخاب New، و کلیک روی New Project ، یک پروژه جدید ایجاد کنید.
چند فایل وارد میحط افتر افکت کنید

 

مرحله دوم )

یک کامپوزیشن جدید ایجاد کنید

و دیدئویی که قرار است بر روی آن تغییر ایجاد کنیم را به داخل کامپوزیشن وارد کنید ( برای این عمل کافیست پس ساخت کامپوزیشن ویدئو را بکشید و بر روی یا داخل کامپوزیشن رها کنید )

مرحله سوم )

فایل دوم که قرار است با بخشی از ویدئو اصلی حرکت کند را به پروژه اضافه کنید بطوری که اولین لایه محسوب شود و ویدئو ی اصلی در پایین قرار گیرد.این عمل  تضمین می کند که فایل دوم شما در بالای ویدیو باقی بماند و نه پشت پرده.

مرحله چهارم )

یک null Object  بسازید

در مقالات گذشته به تعریف نال آبجکت پرداخته ایم .( برای دسترسی کلیک کنید)

( بر روی منوی layer کلیک کنید و در منوی کرکره ای new را انتخاب کنید سپس بر روی گزینه null Object کلیک کنید )

مرحله پنجم )

track motion در افتر افکت

حال زمان آن رسیده که پنجره track motion را فعال کنید ( بر روی منوی animation کلیک کنید و در منوی کرکره ای بر روی گزینه track motion کلیک کنید )

مرحله ششم )

فایل ویدئویی خود را با یک کلیک بر روی ویدئو انتخاب کردن و سپس در پنجره ترک موشن آن را معرفی می کنیم مانند شکل زیر که با عدد 1 آن را علامت گذاری کرده ایمtrack motion در افتر افکت

مرحله هفتم )

کلیک بر روی گزینه شماره 2 جهت باز شدن فلید ترک موشن برای این ویدئو و سپس در گزینه شماره 3 دامنه کنترل تغییرات در نقطه ای که قرار است تغییر بر روی آن قسمت ویدئو اعمال شود.

position : جابجایی های نقطه به نقطه

rotation: چرخش نقطه مورد نظر

scale : دور شدن و نزدیک شدن نقطه مورد نظر

همه ی این تنظیمات بر روی تصویر دوم که قرار است به همراه نقطه ی مورد نظر حرکت داده شود اعمال خواهد شد.

مرحله هشتم )

پس از انجام مراحل بالا بر روی تصویر دو مربع کوچک که در میان آنها + وجود دارد را می توان مشاهده کرد، حال باید این علامت را بر روی محلی که قرار است شکل دوم ما به آن وصل شود و یا جایگزین شود قرار خواهیم داد.

مرحله نهم )

edit target :

با کلیک بر این دکمه (شماره 4) می توانیم تغییرات نقطه به نقطه ی محل مورد نظر در درون فایلی که انتخاب خواهیم کرد ذخیره شود و آن فایل همان null Object که در مراحل بالا ساختش را انجام داده بودیم است. بنابراین پس از کلیک بر روی edit target گزینه null Object را انتخاب می کنیم. و سپس محل قرار گیری null را با محل قرار گیری تصویر دوم همسان می کنیم

مرحله دهم )

بر روی دکمه play مطابق تصویر شماره 5 کلیک می کنیم و تا پایان ویدیو صبر می کنیم تا جابجایی های محل انتخاب شده را نقطه گذاری کند و پس از اتمام بر روی گزینه apply (عکس شماره 6) کلیک می کنیم تا تنظیمات اعمال شود

مرحله یازدهم)

حال به مرحله پایانی رسیدم و می بایست بر روی لایه تصویر دوم کلیک کرد و آن را به لایه ی null مرتبط کرد . به اصطلاح باید parent انجام داد و تصویر دوم می بایست از null پیروی کند.

بدین صورت می توانید از ابزار ترک موشن یا ترکینگ در محیط افتر افکت استفاده کنیم

track motion در افتر افکت

 

قالب اکولایزر بیگ موشناشتراک ویژه کاربران بیگ موشن